fbpx
Poco Loco

In opdracht van Siloba hebben we een mooi project kunnen realiseren bij Poco Loco Roeselare Dit project omvat het leveren en plaatsen van de elektrische borden en bekabeling voor de bulkopslag en het bloemtransport naar de nieuwe productielijnen.

Dankzij goede afspraken en vertrouwen in elkaar werd het project binnen de voorgestelde planning gerealiseerd.
Christophe - ZAAKVOERDER SILOBA
How do we 
achieve this goal
1
DE VOORBEREIDING

Dit project ging van start met een grondige analyse van de componenten die moesten gebruikt worden. Verschillende voorafgaande meetings werden gehouden om tot een optimale oplossing te komen.

Vervolgens stellen we een toegewijd team samen. Met onze klant of partner ontwikkelen we een strategie uit die niet alleen de directe problemen aanpakt, maar ook duurzame en innovatieve oplossingen creëert.

2
DE uitvoering

In verschillende fases van het project moest DD Automation aanwezig zijn on site voor de installatie van de nodige onderdelen.
Het betrof het aansluiten en opstarten van de silo’s, vloeistoftanks.
3 productielijnen werden gekoppeld aan deze silo’s, in combinatie met verschillende bigbag stations.
Deadlines moesten worden aangehouden om op tijd te zijn voor de opstart van de lijnen.

Na een grondige uitvoering voeren we uitgebreide tests uit om de functionaliteit te waarborgen en eventuele aanpassingen te implementeren. Het resultaat is een succesvolle installatie die voldoet aan de verwachtingen van de klant.

De OPlevering

Bij DD Automation is een gestructureerde oplevering een kritische fase. Na de implementatie voeren we uitgebreide tests uit om de functionaliteit te waarborgen en aan de verwachtingen te voldoen.

Zodra de tests zijn voltooid, leveren we het project met zorg over aan de klant, waarbij we ondersteuning bieden en eventuele laatste aanpassingen doorvoeren voor een naadloze integratie.

3
De nazorg

Deze lijn werkt 24/24.
Goede monitoring en overzicht van de installatie is cruciaal.
Een doorgedreven opleiding werd aan de klant gegeven, waardoor ze zelf goed in staat zijn om de installatie te troubleshooten.

4
ONTDEK MEER CASES
KUNSTSTOF
Bij kunststof is de uitdaging groot om gepaste automatiseringsoplossingen uit te werken
BETON
In de betonsector bieden wij afgestemde automatiseringsoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van de industrie.
HOUT
In de houtsector zijn er talloze mogelijkheden om de fysieke arbeid te verlichten dankzij robottoepassingen.
KUNSTSTOF
Bij kunststof is de uitdaging groot om gepaste automatiseringsoplossingen uit te werken
Beton
In de betonsector bieden wij afgestemde automatiseringsoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van de industrie.
Hout
In de houtsector zijn er talloze mogelijkheden om de fysieke arbeid te verlichten dankzij robottoepassingen.​
Previous slide
Next slide