fbpx

United by purpose
powered by innovation

Ontdek bij DD Automation geavanceerde automatiseringsoplossingen voor de industrie met cutting-edge technologie.

PANEL
BUILDING

Bordenbouw vormt de ruggengraat van de elektrische installatie

Lees meer

AUTOMATION
SOFTWARE

Automation software vereenvoudigt bedrijfsprocessen.

Lees meer

CABLE
CONNECTING

In elk project is de rol van bekabeling van cruciaal belang.

Lees meer

INDUSTRIAL
ROBOTS

Industriële robots zijn cruciaal voor de hedendaagse industrieën.

Lees meer

AUTOMATION SOFTWARE

Automation software vereenvoudigt en optimaliseert bedrijfsprocessen.

DD-Automation-Low-res-68-scaled.jpg

INDUSTRIAL ROBOTS

Industriële robots zijn cruciaal voor de hedendaagse industrieën.

PANEL
BUILDING

Bordenbouw vormt de ruggengraat van de elektrische installatie

Cable
Connecting

In elk project is verzorgde bekabeling van groot cruciaal belang

AUTOMATION
SOFTWARE

Eplan

Een Eplan tekenaar creëert elektrische schema’s met precisie en expertise, waarbij complexe elektrische systemen worden vertaald naar duidelijke ontwerpen. Met oog voor detail en technisch inzicht zorgt de Eplan tekenaar voor betrouwbare blauwdrukken die essentieel zijn voor de succesvolle implementatie van elektrische installaties. Hun vaardigheden vormen de ruggengraat van efficiënte en veilige elektrische infrastructuren.

PLC programmatie

PLC-programmatie betreft het schrijven van code voor automatiseringssystemen.Onze programmeurs optimaliseren industriële automatisering voor verbeterde efficiëntie en precisie in processen.

INDUSTRIAL
ROBOTS

DD Automation heeft een schat aan ervaring en expertise op het gebied van robotisatie en toepassingen. Als trotse partner van Fanuc Robotics bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elke denkbare robottoepassing.
Met behulp van geavanceerde simulatiesoftware kunnen we de werking van de robotcel vooraf nauwkeurig modelleren. Dit biedt aanzienlijke voordelen, waaronder de mogelijkheid om de cyclustijd precies te bepalen, het benodigde werkgebied voor de robot vast te stellen en potentiële obstakels die de efficiëntie kunnen beïnvloeden te identificeren. Bij DD Automation streven we ernaar om door middel van simulaties de best mogelijke oplossingen te bieden, waardoor je met vertrouwen de voordelen van robotisering kunt ervaren.​

PANEL
BUILDING

DD Automation is gespecialiseerd in bordenbouw.
Door het gebruik van de perforex, en de ervaring van ons team maken we in eigen atelier alle kasten voor onze projecten. Kwaliteit staat voorop, met zorgvuldig geselecteerde componenten die aan hoogste normen voldoen.

Cable Connecting

Bij DD Automation nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het bekabeling- en aansluitingsproces van jouw installatie, van A tot Z. Onze toewijding aan kwaliteit blijkt uit de zorgvuldige en nauwkeurige labeling van alle kabels, die exact overeenkomt met de aanduidingen in het elektrisch schema. Deze gedetailleerde aanpak waarborgt niet alleen de naadloze werking van je installatie, maar resulteert ook in een verzorgde en professionele uitstraling.

DD Automation hecht veel belang aan netheid in het plaatsen en opbinden van de bekabeling. We zorgen ervoor dat jouw installatie niet alleen technisch uitblinkt, maar ook esthetisch voldoet.​

Geautomatiseerde klanten